2Hari 1Mmalam PULAU LANGKAWI

Posted by on December 30, 2012 in Pakej Pelancongan Terkini | 18 comments

Harga package pelancongan ke Langkawi dengan harga yang amat berpatutan. Pasti dapat memberikan kepuasan yang maksimum. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan perkhidatan yang kami tawarkan. Package ini amat bersesuaian bagi pelanggan yang ingin menjalankan “family day”.

HARI 1 : KUALA PERLIS – LANGKAWI( Makan Malam BBQ )

10.00 pagi bertolak dari Jeti Kuala Perlis ke Kuah. Makan tengahari, transfer untuk check-in resort/chalet. Aktiviti bebas. Makan malam BBQ.

 

 

HARI 2 : LANGKAWI – KUALA PERLIS ( Sarapan Pagi / Makan Tengahari )

Sarapan pagi di resort/chalet. Acara sukaneka di tepi pantai berdekatan dengan resort/chalet. Selepas itu, pulang semula ke resort/chalet untuk berehat dan persediaan untuk check-out. Makan tengahari disediakan di resort/chalet. Singgah membeli-belah sebelum transfer ke jeti untuk menaiki feri ke Kuala Perlis. Bertolak balik ke Jitra.

Harga Pakej Termasuk :

 • Penginapan resort/chalet
 • Feri pergi & balik ( Kuala Perlis – Kuah – Kuala Perlis )
 • Transfer ( Jeti – Resort – Jeti )
 • Makan – 1x Sarapan Pagi, 1x Makan Tengahari, 1x Makan Malam BBQ
 • Sukaneka untuk dewasa dan kanak-kanak

Harga Pakej Tidak Termasuk :

 •  Lain-lain yang tidak disebutkan di atas
 •  Surcharge untuk cuti umum

** Harga adalah tertakluk kepada perubahan semasa tanpa sebarang notis **

 

 

18 Comments

 1. bagaimana jika saya hanya memerlukan perkhidmatan bas di dalam langkawi sahaja untuk 3 hari . berapa harganya. yang lain kami uruskan sendiri .

  • Harga sewaan bas di sekitar langkawi adalah berdasarkan penggunaan bas tuan di sikitar langkawi. Kami memerlukan maklumat seperti tarikh dan masa memulakan perjalanan dan gambaran serba sedikit mengenai perjalanan yang akan pihak tuan jalankan

 2. saya mahau harga 4 hari 2 malam langkawi
  Tahaun baru cina, bulan 2 2014

  • saya telah memberi maklum balas mengenai pertanyaan tuan melalui panggilan telifon. Untuk menyediakan pakej yang sesuai mengikut keperluan tuan, saya perlukan bilangan peserta yang akan mengikuti percutian tersebut

 3. nak tahu sewa bas dari kl ke kuala perlis dan bas lawatan pulau langkawi. utk 3 hari dua mlm

  • maksud saudari untuk penggunaan bas di dalam kawasan langkawi atau perkhidmatan bas bertolak dari tempat saudari ke kuala perlis?
   Jika untuk penggunaan di sekitar langkawi selama 3 hari 2 malam, ianya bergantung kepada penggunaan bas. Namun demikian jika untuk “transfer” ke kuala perlis @ kuala kedah, ianya bergantung kepada tempat bertolak pihak tuan. Sebagai contoh jika tuan bertolak dari Kuala Lumpur ke Kuala perlis harga sewaan bas untuk perjalanan sehala adalah antara Rm1500-Rm1600.

 4. Salam
  sya nak tanye.. pejabat saya ingin ke langkawi tapi hanya ingin menyewa bus ke langkawi termasuk juga perkhidmatan bus berjalan ke langkawi dan memerlukan bus 2+1 seat..untuk 3 hari 2 malam.. boleh emelkan harga bagi sewaan bus sahaja.

  • Harga sewaan bas bergantung kepada penggunaan bas yang saudari gunakan. Contohnya pada hari pertama, adakah saudari akan menggunakan bas sepanjang hari @ hanya transfer dari airport ke hotel. Berikan gambaran serba sedikit mengenai perjalanan saudari di Langkawi supaya kami dapat memberikan sebut harga terbaik. Untuk membolehkan kami menyediakan sebut harga, sila nyatakan nama penuh saudari, nama jabatan @ syarikat, tarikh penggunaan, masa bertolak, tempat bertolak, tempat yang ingin dituju, tarikh pulang dan masa bertolak pulang dan nombor telifon saudari supaya kami dapat terus menghubungi saudari. emailkan maklumat berikut ke sales@baspersiaranonline.com atau baspersiaranonline@gmail.com

 5. BERAPA TAMBANG PAKEJE KE PULAU LANGKAWI??

  • maksud tuan untuk penggunaan bas di dalam langkawi atau perkhidmatan bas bertolak dari tempat tuan ke kuala perlis @ kuala kedah?
   Jika untuk penggunaan di sekitar langkawi, ianya bergantung kepada penggunaan bas. Namun demikian jika untuk “transfer” ke kuala perlis @ kuala kedah, ianya bergantung kepada tempat bertolak pihak tuan. Sebagai contoh jika tuan bertolak dari Kuala Lumpur ke Kuala perlis harga sewaan bas untuk perjalanan sehala adalah antara Rm1500-Rm1600

 6. Saya inginkan perkhidmatan bas utk sehari round pulau langkawi

  • saya telah memberikan maklumbalas mengenai pertanyaan saudari terus ke email yang saudari tinggalkan.

 7. Saya ingin bertanya sewa bus untuk 2 hari 1 malam dari kuala lumpur ke perak. ada lebih kurang 20-22 orang di dalam lawatan sambil belajar pelar kolej optima ini. Harap dapat hantar quotation pada saya terimakasih.

  • Syarikat kami menyediakan sewaan bas yang mempunyai kapasiti penumpang 40 & 44 penumpang. Harga sewaan bas bergantung kepada penggunaan bas yang saudari gunakan. untuk membolehkan kami menyediakan sebut harga, sila nyatakan nama penuh saudari, nama jabatan @ syarikat, tarikh penggunaan, masa bertolak, tempat bertolak, tempat yang ingin dituju, tarikh pulang dan masa bertolak pulang dan nombor telifon saudari supaya kami dapat terus menghubungi saudari. emailkan maklumat berikut ke sales@baspersiaranonline.com atau baspersiaranonline@gmail.com

 8. Salam..nk tnye kalau nk sewa bas utk ke kuala perlis tnpa pakej lain pd 17/1 – 20/1/2014, brape best price boleh bagi?

  • Waalaikumsalam.. Cik bertolak dari mana?

 9. Adakah sykt saudara menyediakan coaster selain dari bas panjang..

  Berapa harga dari kuala lipis ke langkawi.

  Penumpang terdiri dari 15 dewasa @ 10 kanak kanak..

  harap feedback dari tuan

  Tq

  • Buat masa sekarang, pihak kami hanya menyediakan bas yang mempunyai 40 dan 44 seat.

   Syarikat kami tidak mempunyai bas coaster.

   maaf.

   Terima kasih

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *